O nama

Vidović Alu-Plast je firma osnovana 19. jula 2018. godine. Ako je suditi po godini nastanka, tada smo veoma mladi, ali ako se pogleda najvažniji aspekt a to je iskustvo, onda se možemo pohvaliti dugogodišnjim radom u proizvodnji i montaži komarnika.


Prethodni kontinuiran rad doneo je različita iskustva, i dobra i loša, pa se tako rodila ideja za osnivanjem sopstvene firme u kojoj će biti odbačeno sve loše, a zadržano i unapređeno sve ono što se pokazalo kao korisno i dobro u poslovanju.

Imperativ nam je da firma prati najnovije trendove na tržištu, kao i da u radu koristi savremene tehnike izrade. Svakodnevno se usavršavamo, unapređujemo svoja znanja i pažljivo osluškujemo želje, potrebe i zahteve naših kupaca, kako bi oni bili maksimalno zadovoljni pruženom uslugom i kvalitetom proizvoda.

Kao glavni cilj preduzeća Vidović Alu-Plast jeste liderska pozicija na teritoriji Srbije u proizvodnji,distribuciji i montaži alu komarnika.

Za naše kupce i klijente, obezbedili smo više mogućnosti i pogodnosti:

  1. poslovanje sa pravnim i fizičkim licima;
  2. mogućnost prodaje repromaterijala;
  3. posebne pogodnosti za proizvođače ALU i PVC stolarije...

Kao osnovne prioritete u poslovanju ističemo ozbiljnost u radu, kao i kvalitet na najvišem mogućem nivou. Želja nam je da svaki novi kupac postane deo velike porodice Vidović Alu-Plast koja se svakodnevno širi, na iskreno zadovoljstvo svih strana u poslu.